nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag gick ut gymnasiet och blev arbetslös.


Har du några nyårslöften?
- Åka till New York, ut och resa.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej.

 

Vilka länder besökte du?
- England. London, grym stad.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Ödslat tid på idioter. Inte vara så snäll mot människor som inte förtjänar det.

 

Bästa minnet från 2011?
- Studenten, balen.

 

Bästa köpet?
- Min lilla minidator!

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Ingen aning, kläder?


Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Mina nära och kära.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Same old same old Elin tror jag.

Favoritprogram på TV?
- Desperate houswifes som är inne på sin sista refräng nu.


Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- Kärlek


Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Om jag och Elly drar till Norge, så vi kan åka till Irland i sommar och jag till New York!

Året som varit del 3/3

AUGUSTIEn dag bjöd farmor hem alla hennes pojkar (pappa & hans syskon) med familjer, så det bjöds på grillat och annat smarrigt. Vi lekte även några lekar. Bästa släkten


Dagen innan Gp:t var det förfest ute vid banan och vi passade på att ha kräftskiva hos Mojf innan vi drog ut dit (vilket inte var det smartaste av beslut!)

.. skulle nämligen åka till London dagen efter. Att vara bakfull+mensvärk på flygplanet är inte att rekommendera. Lämnar det där. Hade några underbara dagar i underbara London med bästis. Dit SKA jag bara tillbaka!
Blev inte så mycket kort tagna efter London-resan fram till September typ. Men under denna tid flyttade flera av mina vänner och framförallt mina två bästa vänner. Detta var jobbigt, men vi klarade/klarar det galant ändå. 

SEPTEMBERHade taco-kväll med tjejorna. & spenderade/spenderar den mesta tiden med mina fina vänner.
Tvillingarna S fyllde 19, detta firades med pompa & ståt. Fest & utgång på Metropol(som slutade med världens värsta bakfylla och mysig födelsedagsmiddag dagen efter med bästa gänget.)

OKTOBERTrots den hemska bakfyllan jag fick helgen innan, valde vi att gå ut på Metropol igen helgen efter då det var gratis inträde. (Kompenserades med drinkarna man köpte..) En myycket trevlig afton!Sov över hos min bästa Jenny i Växjö där vi åt tills vi hamnade i matkoma (på nåt sätt lyckades även glassen slinka ner.. världens goaste) & hon fick mig att inse hur bra that 70´s show är. Mysiga dagar!!
blev bubbel, både med tjejorna & med bästa familjen
Åkte tåg i 6 h för att umgås med bästis i några dagar, några väldigt bra dagar med secondhandshopping, sushi, harry potter, snack om livet, top gun och bara allmänt bra dagar helt enkelt.Denna glada fisunge, min guddotter, fyllde 1 år.

NOVEMBERNova sov över här och vi sminkade oss lite Livet som arbetslös har inte mycket fördelar. Men den största är väl kvalitétstiden jag får med mina vänner, ta en fika, ut och promenera i skogen, äta sushi, eller bara hänga 


Jenny fyllde 19, blev en mycket lyckad förfest och utgång på Metropol därefter.

DECEMBERBörjade månaden genom att åka 40 mil, för att hämta hem bästis som skulle flytta tillbaka till Målilla. Och som ni ser satt vi en aning trångt. Skönt att chaufförerna delade på framsätet!
adventspyntade lite på mitt rum 
Tomten kom på Julafton och vi hade urmysigt firande hos syster i Västerarp. På Juldagen kom båda systrarna m familjer och farmor farfar och mormor. En urmysig dag då med! Bästa familj

Hemvändarkvällen/ eller den reuinon som blev hos Emmy tycker jag avslutar ett bra år.

Ett bra men tufft år, som har innehållit en av livets höjdpunktar: studenten. Den dagen kommer jag bära med mig länge. Likaså Balen, men studenten toppar nog den. Det har varit tufft också i och med vänner som har flyttat men det har vi klarat ändå. Tillsammans klarar man så mycket. Hoppas 2012 blir bra, men med de mål jag har nu känner jag inte att det kan misslyckas.