Hejdå-middag för bästa killkompisenIgår åkte jag, Johanna och Ellinor ut till Flaten för att plocka upp Tobias. Vi gav han en flaska vin sen åkte vi mot Hultsfred. Utbudet av resturanger är inte överflödigt i kommunen, så det fick bli bambugården. Vi bjöd Tobbe på en liten hejdå middag eftersom den jäkeln drar mot landet down under på tisdag. Vi satt och snackade bort tiden som vanligt medans vi väntade på maten som smakade oförskämt bra!

Åkte ut till Flaten igen och bjöd på efterrätt, äppelpaj med glass. Sen satt vi i några timmar, snackade skit och drack vin och hann knäppa några fina kort som ni ser ovan. En jättebra kväll som jag tog tillvara på varenda sekund. Jobbigt att säga hejdå, men 1 år går väl fort? Tur att jag har vant mig innan när han har bott i Vadstena och uppe i fjällen. Då känns det inte lika jobbigt. Jag önskar dig all lycka till vännen, vet att detta kommer bli bland det häftigaste du kommer uppleva!

SommarpicsDenna sommar har mest bjudit på regn och har därför blivit väldigt begränsande. Men här har jag hittat lite sommarbilder, från första doppet i Mojfs nybyggda pool, första doppet i Hesjön, fin solnedgång, exotisk planka hos världens bästa farmor och till sist på tjejorna innan Lag VM.

Halmstad 2012
3 dagar i Halmstad med 3 fina vänner. Trots småincidenter som hände under resan så vägde solen och vattnet upp resan betydligt mer. Men solen har sitt pris, nu ser jag ut som Olinda med svullna läppar.. Hoppas det lägger sig haha. Tack flickor för resan!!