6 månader. En halv evighet, en snabb sekund.

Härligt att komma igång med lite jobb. Jobbade några timmar med denna donnan idag. Gött med pengar! Sen tillägnar jag en extra tanke till min älskade farfar idag. Jag kan inte förstå att det redan har gått ett halvår sen du försvann. Det gör ont. Saknaden gör så ont, men alla ljusa minnen förgyller de mörka stunderna då sorgen tar överhand. Alltid älskad- aldrig glömd. ❤

Så besviken.

När jag hade rast idag, så satt jag med mobilen och fick se filmen om Erik Almqvist. Jag kokade av ilska. När jag kom tillbaka från rasten var jag nära på att bryta ihop. Inget barn föds som homofob och inget barn föds som rasist. Jag blev mörkrädd från den dagen SD kom in i riksdagen. För jag tror att det inte bara är Erik Almqvist som delar dessa åsikter. Därför hoppas jag att det är fler än jag som får ännu ett tillvaknande om vad SD egentligen står för. Och vad de har för grundläggande åsikter egentligen. Nej tack säger jag till partier som SD och jag hoppas att det är fler som gör det nu med, om någon skulle tvekat innan!

Uppdatering

Just det! Jag har en blogg ja. De senaste dagarna har spenderats åt jobb. Så himla skönt att få jobba efter hundra år som arbetslös. Vikarie inom barnomsorg, om någon undrade. Annars ikväll tar jag det mest lugnt och lyssnar på Miss Li:s underbara tolkning av Här kommer natten, från så mycket bättre.

Puss på er och hoppas att ni mår bra.bild på söt unge, från tumblr.