Jag bär med dig med mig, varje dag. Precis varenda dag.

Jag har ungefär 15.000 bilder och videoklipp på min externa hårddisk. 15.000! Och ändå har jag inte ett enda videoklipp på min farfar. 
 
För jag tog honom för givet.
 
Han hade funnits där i hela mitt liv, så vart skulle han försvinna? Jag hade ingen anledning att filma honom, för han skulle alltid finnas kvar. 
 
Igår när jag lämnade en blomma hos honom
kom tårarna igen. Som så många gånger innan. Bättre blev det inte när jag för första gången på 16 månader hörde hans röst och skratt på ett videoband som farmor hade. Jag vet att jag har saknat honom under denna tid, men hade nästan glömt bort just hur mycket. 
 
Och jag bröt ihop igårkväll. Likt en flodvåg av sorg. Och samma tomhet fyllde upp hela mitt bröst. Den tomhet som jag överväldigades med den 29 maj 2012

Torsdag.

Ännu en härlig dag till ända. Lika bra på jobbet i vanlig ordning. Sen tuben mot Slussen med bra sällskap.
Mötte upp Svensson vid Götgatan och strosade i lite affärer. Sen gick vi till Blå Lotus som var ett supermysigt café, där vi åt asgoda mackor. Jag tog en med persiljeröra, fetaost, tomat, rödlök och ruccola. Mums!

Åkte och handlade lite nödvändigheter i affären. Sen köpte jag mig en vinterjacka för 400 pix, som hittat! Avslutade dagen med dokumentären som gick på 4:an "12 år och mördare"- som visade hur fruktansvärt USA:s brottssystem är. Och det faktum att vem som helst får ha vapen, känner jag inte att jag behöver kommentera hur knäppt det är.

Imorgon är det 3 timmars jobb som gäller, sen åker jag mot Centralen för att ta tåget hem till skogarna. Är hemma vid 20.00 imorgon och åker hem 07.00 på måndag. En intensiv helg väntar då jag ska hinna krama om många saknade människor.

Men nu ska jag sova, för jag är helt slut. God natt.

21 år.

Största grattiskramarna till tvillingarna som fyller 21 år idag. Grattis Rebecca och Ellinor!