ur en telefon;


/ Tända ljus= Höst. (Den meningen har nog aldrig skrivits innan.)
/ Liten kaffe vs. stor kaka.
/ Frozen youghurt. Så. gott.
/ Södra promenaden. Stort plus med denna stad är alléerna. 
/ "Mitt kära hem". - Sense the tone.

Finsittning.Innan vi gick till laxholmen.

 
.. de blivande ettorna. 2 finingar! Det serverades en supergod kycklingsoppa till förrätt.... och porterstek med ugnsbakad klyftpotatis och rotfrukter i ugn till huvudrätt. Med champinjonsås. Så sjukt gott! och en pannacotta med lime och hallon till efterrätt. MUMS.

 
Helgrymt! (Lärarprogrammets festeri)


Jag, Anna och Matilda drog till Trappan efteråt (Norrköpings motsvarighet till Sivans i Växjö) drack drinkar och dansade. Så himla bra människor! 
 
Hade en jättekul kväll med god mat, rolig underhållning och jättebra sällskap. Är så glad att jag har lärt känna dessa människor. Och att 2 veckor redan har gått känns jättekonstigt, men så kul och peppad inför de kommande åren här. 
 
Avslutar med en bild på hela gänget: 

 
<3

3 bilder från första dagarna.


Första 2 bilderna från första dagen i skolan. Träffade ett gäng genom facebook (thank God) innan jag började skolan. Så vi lunchade innan uppropet och hänger ihop i skolan nu, känns så bra! Sista bilden är på mig och Johanna, då vi käkade på Cronwell andra dagen på nollningen. 

Nollning är bra och kul, men jag känner samtidigt att det är svårt att hinna vara med då det är så mycket intryck i början, mycket som ska göras, fixas och läsas. Får väl se vecka nummer 2 hur aktiv jag är på nollningen. Hörde något om en pubrunda, och det är väl något en bör prioritera?! haha.