Södermalm


Såhär glad kan en vara för att få bo på Söder i en månad. Denna vecka jobbar jag och sedan är det två veckors semester.. I smålandet. 
 
Det är som så att min älskade storasyster gifter sig om mindre än en månad och jag, tillsammans med hennes blivande svåger, ska agera toastmasters. Har vaknat upp flera gånger (helt allvarligt) av att jag har drömt om bröllopsfesten. Att jag inte planerat tillräckligt och att bara blir kaos. Vi får se hur det blir på den stora dagen. Ska bli skönt att komma ner och planera tillsammans med Daniel i alla fall.
 
Nu ska jag sova så god natt.

torsdagkväll

Jag har ont och jag är nervös.
 
Ont för att jag är så satans solbränd. Det är helt sjukt, två dagar har gått och först nu kan jag ligga på mage utan att skrika. Ska aldrig mer sola. Tål inte det.

Nervös för att jag, liksom många andra, får reda på om en kommer in på högskola/ universitet. Det är pirrigt. Jag är nervös för att inte komma in- och nervös för att göra det. Pirrigt att sätta sig vid skolbänken efter 3 år ifrån den. Håll era tummar för mig.
 
Annars ligger jag här i mörkret i vår lägenhet. Med ljudet av fläkten i bakgrunden, den fläkt som stått på i 3 dagar för att det har varit olidligt varmt. I den lägenhet som jag bott i, i 1,5 år. Som jag på måndag ska lämna, om än för en månad, men imorgon eftermiddag bestäms det om det ska letas intensivt i Stockholm- eller om det är dags att lämna Stockholm bakom sig och upptäcka en ny stad. Jag har blivit totalt förälskad i den här staden. Vad som än händer eller hur det än blir, så har denna tid gjort mig starkare som människa. Och det är så fint.

Sommarbilder

 
Påväg till jobbet förra veckan. Underbart.
 
 
Utsikten från Anna o Robbans lägenhet.
 
 
Strandhäng hela dagen igår, som ledde till....
 
 
... detta. Jag har så satans ont nu ska jag säga er.
 

MEN det var gott i stunden att ligga och sola, njuta av ledighet och äta favoritglassen..