Anything could happen


1: <3 
2: Nyklippt Elin. Så skönt att få någon slags frisyr igen. Bara dags att slänga i lite färg igen.. 

Annars då? Livet rullar på som bara den. Jag mår så jäkla bra för tillfället. Att ha ett jobb där en trivs som fisken i vattnet gör inte saken sämre. Nu ska jag öva lite linedance inför onsdagens idrottslektion med sexorna ;) Ojoj så spännande det kan bli.... Godnatt.

våren är kommen!


Alltså! Vädret! Är konstigt hur påverkad en faktiskt blir av väderleken i detta avlånga land. Värmerekord igår på 18 grader. Den 8 mars. Det är stört. 

Bilden på Jenny är tagen på lunchen idag. Vi hade utbildningsdag på valhall tillsammans med alla lärare/pedagoger i kommunen. SÅ intressant. Och högst aktuellt. Älskar verkligen att jobba inom skolans värld. Extra kul att få hänga lite med en av sina bästa vänner och jobba ihop. Summa summarum, en kanondag. Ett stort plus var att träffa en gammal högstadielärare, den bästa läraren jag har haft. 

Utnyttjade den goda väderleken och tog en kvällspromenad tillsammans med Jenny och Johanna, en får så mycket energi den här tiden på året. Inte konstigt att våren är min absoluta favoritårstid.. Nu tänkte jag kolla på Girls och sen somna extra gott efter all positiv energi dagen har givit. Godnatt.

Låt mig presentera dig för...

Tindra Gustafsson

 
Denna lilla tjej är min guddotter. Hon har en filt som hon älskar, som hon har haft sen hon var bebis. Hennes filtis. Hon är antingen all in eller ingenting, precis som hennes moster.. Det finns inte något som heter lagom. När hon är glad så är hon den gosigaste, finaste lilla tjej du kan träffa. När det är dåligt- ja, då är det dåligt... När hon klär på sig har allt en tendens av att bli "knöligt" och då blir det inte lätt. Hon säger precis som hon tycker och tänker och bringar till många skratt eftersom en aldrig vet vad som kommer ur hennes mun. Hon älskar filmen frozen och allt som har att göra med Elsa och Anna. Hon har alltid någon klänning på sig.