*Klick*

Hej.

En trogen följeslagare under större delen utav mina tonår har varit en kamera. Det har varit allt från en supertjock kompaktkamera till en smal kamera som gick sönder på noll och inga sekunder. Jag har fotat med sony, canon och nikon. Jag har tagit 200 bilder under en festkväll och dokumenterat över 20 000 bilder som försvann från min externa hårddisk (kan knappt prata om det så ledsamt är det). Fotandet har avtagit under de senaste åren på grund av, ja vad? 
 
Har använt min lilla Nikon en del på senaste tiden och mer ska det bli nu när jag har en hel sommar framför mig att dokumentera och minnas. 
 
Först ut är påskmiddagen i Målilla för några veckor sedan. Detta är alltså min familj minus Oskar som var sjuk och Rickard som hade brandjour. Så sanslöst fina människor allihopa.
 
 
Följande kväll var det kalas för lillasyster. Johanna snodde ihop en laxpasta som blev hur bra som helst. Vi gjorde drinkar, spontant musikquiz och sånt man gör med sina bästa.
 
 
Åforsvägen 6. Behöver knappt skriva mer. En solig vårdag då vi plockade de första blåsipporna, drack massor av kaffe och spelade fyrmansvisst.
 
 
Två av mina andra halvor kom ner lite spontant i söndags för att umgås och njuta av varandras sällskap. Vi shoppade, käkade på subway (som f.ö. är bäst), vi åkte till Öland för att sitta i en bil då det blåste som bara den och solen visade sig i ca. 1 sekund. Åkte hemöver och intog en glass hemma istället, innan tjejorna åkte hemöver. SÅ bra.
 
 
Ikväll ska jag ta mig en cider, äta enchiladas och titta på en film tillsammans med bästa killen jag vet. Tjipp!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: