vi tänder ett ljus i advent

 
Lite bilder för att symbolisera delar av min söndag. Innan vi avnjöt 1:a adventstrukits hos Ellinor hann vi med att gosa med favvisarna. Efter god frukost åkte vi mot Ekenäsvägen där vi planerade bröllop. Känns bra att ha kommit igång nu inför min fina brors bröllop, i maj. Styrde bilen hemåt Kalmar när det började skumma, avslutade helgen med Iron man i sällskap av min sambo och det första brinnande ljuset i ljusstaken. 
 
För tillfället har jag intagit (ytterligare) en lussebulle, som jag bakade igår, och the fall rullar på tvn. Sen blir det träning innan spelkväll med vänner, lägger tentaplugget på hyllan, och håller alla mina tummar imorgon... 

Tenta-bubbla

 
Imorgon ska jag hålla om, och spendera min lördagskväll, tillsammans med ungarna på bilderna ovan. Två av mina fem skruttiga, älskade, envisa syskonbarn. Innan dess ska jag spendera dagen tillsammans med Oskars familj och släkt ute i Bäckebo där det är adventspyssel som gäller. En mysig tradiion. 
 
Hej vänner!
 
^ Elly var här på sleepover förra veckan, rödtjut, pizza och snicksnack. Kli i håret och bästis-kramar. Energi, energi, energi.
^ Tips! The fall- en irländsk kriminaldramaserie som jag har hunnit plöja igenom två av tre säsonger av. Tips om ni är ute efter en nagelbitare! 
^ Igår kom lillasyster en sväng. Vi körde AW på skafferiet där det fanns supergod fläskfilé med klyftisar och ett glas vitt. I sällskap med finaste Johanna. Torsdagslyx indeed. Vi hann även med lite julshopping.
^ Vi fick hem vår nya säng igår som jag snodde ihop innan Oskar kom hem. Vilken skillnad- och vilken lyxkänsla. 
^ Annars är det mest skola. Skola. Skola och skola. Examination i rörelser med boll, en tenta om anatomi, ett arbete om hälso-ämnet i idrott&hälsa, en fältstudierapport, två seminarium, Examination rörelser på is, ett arbete om specialpedagogik + ytterligare ett arbete. - Min fundering är varför universitetet oftast lägger alla examinationer i samma period? Det borde väl ändå gå att sprida ut det mer över terminen.... 
 
Nåväl. Nu lägger jag ner mina begrepp och M. Soleus, M. Psoas major, M. Erector spinae M................... på is och kollar på ytterligare ett avsnitt av ovannämd serie. 
 
Trevlig helg.

Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?

Hej kamrater!
 
Förra lördagen var det regn och grått precis hela dagen dock var mitt humör på topp då jag skulle möta upp tjejerna - Krisse i Oskarshamn för att spela lasergame. Jag, Oskar och Johanna var på ett lag och Bea, Becca och Elly var på det andra laget. (det som inte kom först alltså.... (skämt åsido, Oskar tog alla poäng, typ)) En grymt svettig aktivitet som är hur kul som helst. Vi svängde förbi donken innan hemgång. Hakade på tjejerna till Målilla och hängde med Jenny på kvällen. Hon hade fixat svingod vitchokladmousse med daim och bär som vi åt till en skräckfilm lights out. Läskig och bra. Meget bra kväll med fina tjejor.
 
På söndagen var jag, Oskar och mina svärisar bjudna till mina föräldrar. Mamma hade styrt upp jättegod fläskfilégryta med tillbehör i form av morötter, gelé, syltlök, saltgurka mm. SÅ GOTT. Och cheescake till efterrätt, heaven. En asmysig eftermiddag på Södra-Långgatan med våra älskade föräldrar. Såsåsåså tacksam för alla fyra. Kramade om mina älskade föräldrar innan vi begav oss hemöver i snökaoset.
 
I veckan har vi haft blandade föreläsningar i skolan, rörelser med boll, hälsa, naturvetenskap samt seminarium om friluftsliv. En härlig vecka med nya kunskaper och ifrågasättanden. Tycker det är så härligt och nyttigt när en kommer in och börjar ifrågasätta och utmana sina tankar och åsikter kring de olika ämnen vi berör på föreläsningarna. Bortsett från skolan har jag läst två böcker som jag beställde i veckan. Dessa två:
 
Bildresultat för allt jag inte minnsBildresultat för brev från din älskade
 
Kan varmt rekommendera bägge böckerna. 
 
Gårdagen spenderades i bil ner till Malmö för att uppleva en kväll tillsammans med min kärlek och Kent, i Malmö arena. En fantastisk kväll med tårar, leenden, många underbara låtar och en stark känsla av eufori. Har tyvärr inga bilder då jag försökte fokusera på upplevelsen, helt fri är jag dock inte från att koppla bort helt utan jag filmade istället och tänkte försöka klippa ihop dessa snart.
 
Nu ska jag hälla upp ett bad och tända ljus. Everyday routine.