Ci vedremo lassu, angelo.

Jag, en 24 årig kvinna, är kär i en människa som jag känt och varit tillsammans med i lite mer än ett år. När vi går omkring på stan och håller hand är det ingen som dömer oss. Vi kan pussa varandra offentligt utan att några blickar dras till oss. Det är ingen som ifrågasätter eller har några åsikter om vår kärlek. För det handlar nämligen om helt vanlig heterosexuell kärlek. Kärlek mellan en kvinna och en man, så som det ska vara.
Eller?
 
Dessa tankar dyker upp när jag ser på filmen ´Holding the man` vilken handlar om kärlek, även den, men inte "vanlig" kärlek, nej, det är nämligen ett homosexuellt par med på filmen, kan ni tänka er något så konstigt? (Ironi om det inte framkommer) Två män som vill hålla hand med sin älskade utan att få dömande blickar. Kunna pussa på sin partner, oavsett plats på jorden.
 
Filmen berör situationer och ifrågasättanden som jag som hetero aldrig någonsin kommer att råka ut för. Jag kommer aldrig bli drabbad eller utsatt för glåpord, hån eller blickar för att jag älskar min kille. Den tanken och insikten jag slås av är så svår. Varför kan inte bara samhället låta kärlek vara kärlek och att människor kan få älska vem de vill.
 
Se. Filmen. Ph/Google.
 
 

Träningsvärk

Godafton! 
 
Just nu befinner jag mig i horisontellt läge på soffan framför svett och etikett som rullar på tvn.  Världens roligaste och peppigaste Kalle Zachari Wahlström som är programledare. 
 
Jag är totalt slut i kroppen inte lika farligt i knoppen men alltså det är så mycket fysisk aktivitet i skolan (nähä, på idrottslärarlinjen?!) plus den träning jag genomför utanför skolan. Har aldrig varit såhär aktiv i mitt liv, haha. Nåväl bortsett från träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade, så är det jävligt roligt. Extremt utmanande men så lärorikt och häftigt att gå den här utbildningen. (Undrar om jag är lika positiv efter morgondagens examination ( I REDSKAP!!?)) 
 
Anyways. Idag är det en speciell dag för min fina systerdotter och guddotter, det är nämligen hennes födelsedag. Så mycket minnen med den tjejen som har en stålvilja, ett gott hjärta och världens härligaste personlighet. <3 Älskade Tindra. 
 
Nu ska jag se hur det går med Kalles utmaning! Hoppas ni mår bra vänner. 
 
 
 

Oktober instagram

 
 
2012 bodde jag fortfarande hemma. Jag hade precis börjat vikariera inom barnomsorgen i Hultsfred kommun. 
 
 
 
 
2013 bodde jag tillsammans med bästis i en tvåa utanför Stockholm. Arbetade på ett föräldrakooperativt fritidshem ute i Bromma. 
 
 
 
 2014 bodde jag i Norrköping, pluggade till förskollärare och försökte hitta rätt. Något som hjälper är att komma hem till de småländska skogarna för återhämtning. 
 
 
2015 hade jag precis fått min första egna lägenhet, återigen börjat studera och precis träffat världens bästa kille.