Logfest 3.0

(Min älskade bästis kommer att bli så glad på mig nu) 
 
De första bilderna fram till bild nummer 5 är snodda från Ellinors mobil. Som förövrigt tar grymma bilder. (Tack Elly, hehe) 
 
 
Jag älskade verkligen den här bilden på oss två och tanken slår mig: att vi har liksom blivit vuxna "på riktigt" i vår vänskap som har varit i så många år nu. Blev blödig och nostalgisk och kikade på gamla bilder på de små tjejerna som hittade varandra i tonåren.. 
 
 
Okej, åter till gårdagens festligheter.. Innan vi fick skjuts ut hade David förfest med 9 tjejer och min grabb där. Vi uppdaterade oss om våra liv och spelade ölspelet och skålade med bubbel som David bjöd på! 
 
 
För tredje året i rad styrde Elin, Tilda, Michaela, Jenny, Lisa, Emmy och Johanna med fest ute i Lundtorps loge där temat iår var vitt med en touch av blått. Om det mot förmodan inte framgår av bilderna. Exotisk planka, snapsvisor, kaffe och god efterrätt styrd av bästa Jennsan, DJ, beerpong & en massa dans summerar en fantastisk kväll och ytterligare en superlyckad fest. 
 
 
Tack igen tjejer! 

Sommarstunder

 
En torsdag i juli skulle Ann-Sofie med familj åka över till Johanna & Niclas för att hälsa på i deras husvagn, var ledig och bjöd in mig själv för lite häng. Styrde pannkakslunch innan vi låg på stranden resten av eftermiddagen. Fin dag. 
 
 
Efter österlensvistelsen följde ju T&T med hem till Kalmar. Vi hade yoga (Tindra är superduktig) O & T spelade på datorn medan vi tjejer åkte till slottet på efterfrågan av damen i fråga. Det blev prinsessguidning av Sofia, sagor i tornet, rundtur utanför slottet och provning av dåtida klädsel. 
 
 
En annan dag var jag med detta eminenta gäng på smak by Simon i vimmerby, spelade spel hos Bea efteråt och fick en nattgäst med mig tillbax. Härligt med spontanitet. 
 
 
Jennsan var påväg hem från sin kille (numera sambo) och stannade här för lunch och glass/promenad en sväng. Så härligt att få vardagshänga lite med den tjejen. Bästa bästa. 
 
 
Nova och Maria sov över här då passade vi på att dra över till Gårdby Café på Öland, spela Minigolf (grattis Maria...) dricka lite rosé och käka på uteservering. avslutade med en kvällspromenix i denna ljuvliga stad. 
 
 

Smultronstället

Vårt älskade guldkorn på Österlen som har besökts i många år: Simrishamn såklart. 
 
 
En övernattning hann vi med i somras med halva familjen. Vi hyrde två stugor i ett mysigt område med 15 likadana stugor som bilden ovan & en fin gård alldeles intill. Vi besökte Kivik, Stenshuvud nationalpark, Simrishamn och Knäbäckshusen (en ny favorit). Förutom det grillade vi, skrattade åt gamla minnen av mig och Johanna, spelade kubb, spelade UNO, badade fötterna i det kalla vattnet och njöt av lugnet. Tack mamma och pappa, Johanna och Niclas, Tindra, Travis, Ann-Sofie och Rickard samt Oskar för ett härligt dygn. 
 
Tog med oss barnen hemöver då vi bestämt en övernattning sen innan, efter ett späckat dygn och en låååång biltur däckade hon tillslut innan vi var framme i Nybro.