En lista som jag snott av frokensvenson.blogg.se


Vad gör du just nu? Sitter i min sköna fåtölj, som jag fick köpa av bästis, medan jag lyssnar på Bon Iver bl.a. och försöker knåpa ihop del 2 på min årsresumé.

Vad skrämmer dig? Att Donald Trump snart tillträder som president. Människan, när hen vill kan den vara vidrig. 

Vad peppar dig? När jag spenderar tid med människor jag bryr mig om. När folk engagerar sig i viktiga saker.  

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år? Arbeta med barn i skolans värld.

Vad får dig att gråta? Det skulle nog vara enklare att rada upp de saker som inte får mig att börja gråta istället. Men något som jag är extra, extra, känslig vid är när människor far illa av mobbning. Jag tål det inte.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar? Det varierar. Oftast handlar det väl om saker till dagen efter som ska göras alt. framtida saker jag ser fram emot.Vad måste du ha hemma i matväg? Pasta, ägg, mjölk.

Vad läser du just nu? Americanah håller jag på med just nu, eller jag har börjat och sparar resten till kommande fjällenresa.

Vad är skönt? När jag kan vara i nuet och njuta av det. 

Vad gör du när du är arg? Jag brusar (haha, brusar- vilket fult ord?) upp väldigt fort och har en tendens av att säga saker som jag ångrar. Kan heller aldrig enbart bli arg, börjar oftast gråta vilket är trist.

Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms? Hej.

Vad är du avundsjuk på? Visst kan jag bli avundsjuk när människor har väldigt lätt för saker, dock har jag blivit bättre på att inte jämföra mig med någon annan än mig själv och mina förutsättningar, vilket jag är stolt över.Vad brukar folk kalla dig? Pelina (Michael), Empa (Victor) Haha, har inte så mycket smeknamn.

Vad är det viktigaste som finns? Ens hälsa.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll? Rätt musik, rätt människor och rätt mängd alkohol. 

Vad är det gulligaste som finns? Bebisskratt. Så ärliga och oförstörda.
 

Vad såg du senast på en scen? Kent i malmö arena i november..

Vad vill du rekommendera? Skulle vilja rekommendera träning, men inte i något syfte att bli smal eller för att se ut på ett visst sätt, träning för att din kropp och knopp ska må bra. Simple as that.

Kommentera här: