Julveckan

Dagarna innan jul hann jag med en massa trevliga saker då jag spenderade ett par nätter i Målilla/Hultsfred hos familj och vänner. Ex:
 
* Mamma styrde en älgmiddag som vi avnjöt tillsammans med våra respektive. Var huur gott som helst och innan vi åkte tillbaka till Kalmar utklassade vi föräldrarna i lite kort... Nybörjartur för Oskar?
 
* Vi hade fixat paketleken som vi har kört nu i några år. Alla tjejer hade lyckats fixa väldigt bra presenter för den lilla summan av 50 pix. Under kvällen åts det tomtegröt och skinkmacka i äkta julanda. Sen åt vi en hel del godis som vi bakat några dagar innan. Rebecca introducerade oss för Kahoot med, vilket var roligt.. Speciellt när 4 vänner-nördar tävlar i vem som vet mest om de 6 kompisarna i the big apple. 
 
 
* Mamma och Pappa bjöd hela vår stora, bullriga, familj på julbord på Corallen i Oskarshamn. Av vi som kunde komma blev det 14 personer.. Då fattades ändå 4.. Älskade gäng! Det var suuupergod mat och fint att få sitta bredvid alla mina troll och få umgås en eftermiddag/kväll.
 
* Jag tog med mig Mojf för att hälsa på våran "gamla" fritidsledare och numera kära vän- Suss. Hon hade fixat kaffe och köpt god lussefika som vi avnjöt medan vi uppdaterade varandra om livet i stort och smått. Så himla härligt att ha kvar en så fin människa i mitt liv. 
 
* Coop nära Berga (där min syster jobbar) hade tomtemys där det bjöds på tomtegröt och skinksmörgås med kaffe. En mysig kväll där mitt sällskap bestod av mina kära parantser samt älskade lilla farmor. Efter myset drog vi hem till Åforsvägen där jag och pappa spöade mamma och farmor i visst. (Kortspel)
 
* En kväll skulle vi ha filmmys mitt emot där mina föräldrar bor, nämligen hemma hos Jennsan. Det blev ingen film, men väl snack, glass och skratt. Lyxigt att få vardagshänga med Jenny, Elly, Mojf och Johanna lite. 
 
* Girlsen och jag inklusive min kära pojkvän spenderade en eftermiddag åt korvgrillning, skridskor och prat vid bandybanan i Målilla. Det var kul att åka lite och spela lite bandy tillsammans med Bea, Kristin och Maria. 
 
 

Kommentera här: