When it comes to you

 
Jag trodde änglarna fanns bara i himlen 
men det var innan jag mötte dig
nu har jag en ängel här hos mig. 
 
/ midsommardagen idag, om det har undgått någon, därför blev det en lunch på Ölandet hos min lillasyster och hennes Niclas. Vi intog sill och potatis, jordgubbstårta men skippade snapsen, precis så härligt en kan ha det på midsommar. Eftersom att jag jobbade på midsommarafton i år igen tog jag igen det idag. Mamma och pappa + vi 4 gick ner en sväng till vattnet och sen blev det minigolf för hela slanten. Nicke kom som lycklig segrare med en något bitter pappa, då det hade stått lika meklan dem hela rundan.. Det var en härlig midsommar och jag fick min krans och god mat och sällskap så jag är mer än nöjd, kvällen kommer att avslutas över ett glas vin tillsammans med min älskling. 
 
Jag har börjat sommarjobbet denna vecka och jag har rivit av tre dygnspass redan vilket ledde till en helt slut elin som behöver vila upp sig nu. Dock är det väldigt härligt att vara tillbaka. Nästa pass är på måndag. 
 
Men imorgon kommer bästis hit och vi ska ha kvalitetstid tillsammans, vilket är behövligt.
 
Och om en vecka vid denna tid entrar strax Veronica Maggio scenen i Dalhalla, min 25 årspresent från Oskar, ska bli magiskt att se och jag längtar så.
 
Jag hoppas att ni har haft härliga midsommarfiranden med allt som hör till. Kram!  

Sommarens soliga dagar

 
1 juni kom systeryster återigen på besök och vi åkte ut till vår mormor en sväng. Diskuterade stort som smått och gick ut en promenixare i skogen där liljekonvaljer fanns i överflöd, denna vackra blomma. 
 
2 juni åkte syrran hem och Frida och jag lämnade in den sista uppgiften inför sommaren och lov blev därmed ett faktum. Jag blev även klar med pusslet på bilden, ett på 1500 bitar som jag i princip har lagt helt själv, kunde jag aldrig tro att mitt tålamod skulle klara. 
 
3 juni firade vi såklart att vi hade fixat ytterligare ett år på universitet och bara har ett år kvar. Vi drack alkoholhaltiga drycker, åt melon och choklad och snicksnackade. 
 
4 juni så fick vi sill-lunch ute hos svärisarna, sill kan vara det godaste en kan äta på sommaren! Något som är lyrrigt med att Marie och Steffe bor "i skogen" är just närheten till naturen, den här dagen var vi ute vid Grytsjöns naturreservat. 
 
5 juni var det dags för utegympa nere i Kalmarsundsparken, lyx att kombinera träning med en så pass fin utsikt som det är vid slottet. 
 
6 juni blev det blåbär & rabarberpaj ute vid Arboga. En mysig nationaldag med en ligen promenix och gott sällskap. 
 
9 juni ungefär den här dagen vaknade jag till liv igen efter tre helvetiska dagar med mensvärk. Helt stört hur dåligt jag mår av den. 
 
Men! Idag var det fredag och dags att fira Rebeccas examen, hon bjöd på smarrig kycklinglasagne, efterrätt och svingod passionsfruktsdrink. Hon fick välförtjänta paket och vi lekte maffia & körde musikquiz. 
 
Jag har inget kort från det men mamma bjöd mig på lunch i Vimmerby och vi drack kaffe hemma på Videvägen hos några favvosar, delade upp min tid så att jag på ett rättvist  sätt lekte prick lika mycket med Travis och Tindra. <3 
 
10 juni åkte jag, efter att ha ätit en god kotlett&potatis lunch i målilla med Olle och Oskar, till tre av skatterna i Virserum. Vi körde monopol, fikade på kladdkaka, gick en promenad och plockade en sommarbukett sen avslutade vi med lite soffhäng. Så härlig dag. 
 
11 juni åkte vi hem till farmor och det är en vanlig syn med såhär pass framdukat bord när en kommer till henne. Efter x antal mackor och hemgjorda kakor blev det lite kortspel innan jag tog tåget hemöver. Haha älskar verkligen att se hur lika min farmor och pappa är, speciellt när det kommer till att vara dåliga förlorare, haha. 
 
12 juni blev det en långpromenad och minigolfspel med damen på den sista bilden. Gesten att döma kan ni nog gissa hur resultaett blev... 

Resten av maj

Den 15 april hade jag flera missade samtal på min telefon och meddelande om att jag skulle ringa tillbaka. Jag blev såklart väldigt orolig och nervös att det hade hänt något, ringde därför upp direkt, min nervositet skulle snart ersättas med glädje och lycka. Min älskade lillasyster berättade nämligen att hon och hennes Niklas ska bli föräldrar till vintern. <3 Blev så chockad och glad, Johabna är ju min bebis och så ska HON få en egen liten bebis! Så galet & härligt. 
 
I alla fall. 
 
Damen i fråga kom på övernattning hos oss en kväll i maj, vi kikade på hitta Doris och myste i soffan. Innan vi intog en pannkakslunch gick vi en promeboxare på några km för mycket, enligt Johanna och Oskar, hehe.
 
 
Här har ni mig & Micke! Efter att vi ätit lunch, i form av cafeterians mackor och kollat in filmen Tusen gånger starkare inför ett skolarbete. 
 
 
Några klassisar som, liksom jag själv, utnyttjade solen medan vi fick en paus i vår föreläsning om konflikthantering. På bild har vi Frida, Tobias, Matilda & David. 
 
 
BONUSBILD; 
 
(varsågoda)
 
 
Mitt yngsta (just nu) syskonbarn fyllde 2 år den 24:e och detta firade vi. Det är mycket kalas, god mat och paket hela tiden med vår stora familj, men jag klagar icke. 
 
Tänk lilla Sigge, att det redan har gått 2 år sen du kom till oss med dunder och brak. Min älskade syster var en riktig kämpe då hon blev av med 4 liter blod och taMalena om att hon inte skulle orka kämpa fanns där men jag ville inte riktigt tro det. Helt sjukt läskig upplevelse för alla runt om kring och ännu en påminnelse om hur skört livet kan vara. <3
 
 
Sommar! Knep mig en av de fina blomsterna på bild och satte i en kopp hemma, för vad påminner väl mer om sommar och skolavslutning än just syrener? 
 
 
Efter att Maggan (Oskars faster) bjudit på fika intog vi våra platser i biosalongen. Det var ju piratdags med bästa Deppen. Efter bion gick jag och sambon hem i ett sommarljust och ljummet Kalmar. 
 
 
(Till dig Johannes)
 
 
En kväll blev det grillat och spelkväll ute i Rockneby hos denna gullisen bl.a. Det blev kubbspel där boysen vann, frågespel där jag vann (fast Klas var den enda som kunde mest) 
 
 
26 maj var kommen och alla förberedelser inför bröllopet skulle sitta. Jag och Johanna vse toastmasters och det har varit ett styr vill jag lova, men kul såklart. Den här dagen blev det många siffror på stegräknaren vill jag lova. Avslutade kvällen med pizza, rosé och sista minuten planerande för att sätta de sista detaljerna. 
 
 
Bröllopsbilderna får komma i ett separat inlägg. Eftersom jag var upptagen med att styra och ställa hela dagen så hann jag inte fota så jag får sno lite bilder tror jag haha. 
 
Dagen efter var vi lagom pigga, innan vi åkte på morsdag mat ute i Bäckebo åkte vi runt Gårdveda och Kristineberg och visade lite pärlor för min älskade. 
 
 
Den 29 maj var det fem,  5, FEM (!!) år sedan farfar lämnade oss här på jorden. Ibland kan det kännas som en evighet och ibland kan jag känns den där outhärdliga, intensiva sorgen som drabbade mig tiden efter att det hände. Oavsett så är du ständigt med oss, i våra samtal när vi ses, i våra tankar och i våra personligheter. 
 
 
Nu ska jag gå och krypa ner bredvid Oskar för imorgon ska jag vikariera på en skola och leka musikfröken. Det blir bra! Godnatt.