Födelsedagstjej

 
Lördag den 10 februari och min 26 årsdag kom och gick. Jag blev uppvaktad av nära och kära med fina blommor, presenter och massa god mat. Smaskig morotssoppa, indiskt käk och en amerikansk cheesecake som jag gjorde för första gången, mums. På söndagen kom Bea och syrran ner för att fira och umgås. Vi åt gott och gjorde det vi är bäst på; spela spel. Mina 3 andra girls kunde inte komma men de bidrog med kärlek från annat håll, mina älskade, bästa. En toppenhelg och firandet fortsätter i helgen som kommer. 

Februari

 
Jag och Oskar var på dejt i förra veckan, bio, snacks och mys medan vi såg på The Post. Intressant film som berörde korruptionen som kan (och som så ofta blir) när människor med makt vägrar ge upp. 
 
Godaste bakverket som finns. 
 
Överraskade Bea och Elly vid 20.10 förra fredagskvällen. Mys att få hänga med mina guldkorn. Och lika mys när Elly får vakna upp bredvid en pigg och energisk människa.. 
 
Dagens promenadutsikt alltså det är verkligen något magiskt när snö och solsken sammanfaller och utstrålar en sagolik känsla. Det var som ett vykort. Inte just bilden ovan men så är det väl heller aldrig? Att bilden kan göra verkligheten rättvisa? 
 
Nu ska jag dricka upp mitt vinglas och börja kolla på en spännande serie som en kollega tipsade om! 

2018-02-06

Så tacksamt att ha honom i mitt liv när det är skakigt på det mentala planet. 
 
 
Det är lätt att tro att panikångest och ångesten ska bli mer lätthanterlig med åren, vilket den också i många fall är, men ibland låter jag den "vinna" över mig. Som idag. Men imorgon är det nya tag och då är det dags för praktik igen, kuul!