Några dagar i juni

13: Runt 14 befann jag mig borta vid Oskars jobb där farmor och pappa hämtade upp mig. Hon skulle, efter att ha varit på sjukhuset i en vecka, få komma hem igen. Jag följde med dem då jag skulle till skogarna för att umgås med mina vänner. 
 
Vi åkte hem till farmor och jag hjälpte henne att plocka upp sin packning fixa kaffe och så fikade vi tre. Vi lämnade henne runt halv fem då vi åkte upp mot Hulingen för mat. Jag tog halloumiburgaren och pappa åt kyckling. Efter vi hade ätit så körde han bort mig till Bea. 
 
 
Kvällen bjöd på spel i form av Jepordy och fika i form av kladdkaka. Jag följde med till Ellinor där jag sov kvar. 
 
14: 
 
Ellinor gick upp tidigt då hon skulle jobba så jag åt frukost med henne innan hon gick iväg. När hon hade gått fixade jag mig och packade ihop mina saker. Därefter gick jag en promenad i Hultan innan pappa hämtade upp mig. 
 
Dagen bjöd på utflykt till Timmernabben och Mönsterås. Jag blev avsläppt i Berga med Johanna där vi umgicks ett tag innan mitt tåg gick. 
 
15: Jag hade ställt klockan på halv sex då mitt tåg gick 06.37. Bestämde mig kvällen innan att åka på skolavslutning för två av mina syskonbarn. De blev glada och förvånade när de såg mig i kyrkan. Min guddotter bara himlade med ögonen när jag gick längs fram i kyrkan för att ta kort när hennes klass sjöng. 
 
 
Hur som en mysig förmiddag i Södra Vi där vi hann fika och hoppa studsmatta innan vi åkte igen. 14.34 gick tåget hem och jag anlände Kalmar runt halv fyra. 
 
16: 
Denna lördag ville jag hinna hänga med min grabb lite innan jag skulle ut och åka tåg igen. Så vi umgicks fram till fyra-snåret då mitt tåg strax skulle gå. Han körde mig till stationen till tåget som skulle ta mig till Hultan. 
 
 
Väl framme blev det vin, massa god mat och häng med bästa vännerna. Vi shufflade (typ), flossade och körde macarena och las ketchup dansen. Myycket bra afton. 
 
17: Vi tog sovmorgon innan Ellinor dukade fram frukost till mig och Johanna. Idag stod det kalas på schemat,för två guldkorn nämligen en som hade fyllt 3 i maj och en som fyller 14 nu i juni. Min yngsta och min äldsta. <3
 
 
3 av oss syskon gav presenten ovan till Sigge som uppskattades väldigt mycket. Svårare att sätta ihop dock... Hmm, haha. Nova blev glad över pengar då hon samlar ihop till en tv. 
 
Jag åkte med mormor hemöver till Oskar. Hade med mig en stor bit smörgåstårta som Maria bjöd på.
 
Gott liv! Känns inte som jag gjort annat än att äta gott och umgåtts med fina personer. Jag klagar då inte. 

9 juni kväll, morgon 10 juni

Firandet fortsatte hemma hos Oskar och mig efter en fantastisk dag i Bäckebo. Vi åkte hem till lägenheten, fixade till oss lite till och bestämde vad vi skulle käka. Det blev sushi för ena gänget och pizza för resten av oss. Vissa drack bubbel vilket jag inte kunde göra, då jag gick på penicillin på grund av en njurbäckeninflammation som jag fick tidigare den veckan. Därför var jag extra trätt och vi kunde inte heller göra någon utgång som det var tänkt. Istället blev det maffia och skönsång till Beas gitarrspel. Jag sa godnatt till tjejerna runt tolv då jag varit igång sedan klockan 6 samma morgon. 
 
 
Som att det inte var nog med inflammationen fick jag en härlig mensvärk här på natten. Ultimat att försöka fixa någon bra frukost till gästerna då.. Tur att man inte har kräsna vänner utan att det räcker gott och väl med kaffe och macka. 
 
 
Knäppte denna strax innan vi intog paj som hade blivit över från föregående dag. Vi käkade upp hela den goda rabarberpaj som Marie hade fixat. Mums. 
 
Var så glad för detta dygn. För att mina tjejer var med m min familj och för att de alltid finns där. För det fina jag fick. Ni är bäst mina guldkorn, det vet ni att jag tycker. 

Midsommarafton.

Klockan är 12.50 när jag börjar skriva detta inlägg. 
 
Idag behövde vi inte ställa någon klocka då det inte var jobb för någon av oss eller några andra utflykter heller för den delen. Så vi sov ut till klockan hade slagit halv åta, det var välbehövligt för båda två. 
 
Det är midsommarafton idag och den här dagen har jag lärt mig, med åren, att ta lite som det kommer. De två föregående åren har jag jobbat denna helg det gör jag inte iår, men jag börjar förövrigt jobbet på måndag (!) vilket känns nervöst men roligt. I alla fall. Denna dag har hittils bestått av jordgubbar med mjölk till frukost, en tur till affären för att införskaffa blommor till midsommarkrans, och mys med min älskling. Nu ska jag strax fixa lite silllunch åt oss innan jag ska ge mig på pch försöka fixa den där kransen. Sen blir det en tur ut till Oskars släktingar ikväll vilket blir härligt. Skönt att inte göra för stor grej av denna dag då det oftast är förväntningar som inte uppnås. 
 
Kunde dock inte varit nöjdare över att få hänga med min fästman idag. Världens bästa! 
 
Hoppas att ni får en mysig helg oavsett vad ni ska hitta på!