En sammanfattning av tre år.

Hej.
 
Nu är "slutet" verkligen nära, säger jag, med enbart fyra (snart tre) dagar kvar till examen. 
 
Jag minns när jag började på Linné, eller på nollningen snarare, jag tänkte att jag skulle vara med hela nollningen för att verkligen komma in i universitetslivet och sammanhållningen. Det startade bra då jag redan efter en dags nollning hittade mitt livs kärlek (varsågod för den klyschan Elly) men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet fast att jag inte vågade hoppas. När nollningen var över och jag precis hade börjat dejta världens bästa kille, påbörjades min treåriga utbildning. Som har innefattat lite av allt. Istället för att fortsätta skriva om det visar jag istället i form av en film som jag gjort. Enjoy:
  
 
Tack Linné och livet för dessa tre år. Nu väntar nya utmaningar och början på ett nytt kapitel. 

Linköpingshäng

 
I lördags startade jag dagen runt 07, dusch, frukost och mys med min älskling. 08 var jag utanför dörren och påväg mot Berga. Strax efter 09 hade jag parkerat bilen utanför min systers hus. Vi packade in oss i hennes bil och fortsatte mot Målilla, vi mötte upp mamma och pappa och bytte bil igen -> Oskarshamn stod på tur. Vi hann med att fika, shoppa och ta en mjukglass. Allt detta innan klockan slagit 12. Vi sa hejdå och tog varsin bil, de skulle till farmor (avundsjuk!) och vi skulle åka till Linköping till Krisse. Tog dock ett pit-stop i Hultan, hos Elly, hon hade fixat god pasta med räkor och chili vilket vi åt innan vi hämtade upp Bea vid 15. Där fortsatte färden mot Linkan. Ungefär klockan 17 hade vi kommit fram till Kristin, efter att vi kollat in hennes fina lya hakade på till affären för att inhandla kvällens mat. Vi grillade korv, halloumi och majskolvar och satte oss i solen och intog detta goda. Kvällen avslutades i lägenheten med kortspel, prat om livet och mys med bästa vännerna helt enkelt, kändes så härligt att få umgås med tjejerna men Becca saknades. Vi somnade gott runt 03 och vid 10 steg vi upp.
 
Innan vi styrde bilen hemöver hann vi med Ikanohuset och shopping. Nu är hela examensklädseln fixad och idag är det två (!) veckor kvar. Tack älsklingar för att ni finns i mitt liv. Vore inte mycket utan ER <3  

Himmelsberga

Min svärfars andra hem om somrarna är på Himmelsberga, Öland, där han säljer sitt hantverk. I torsdags började Öland Spirar och då tillbringade han helgen där, självklart åkte vi över för att se hur han hade det. Som jag sa till Steffe, jag förstår verkligen att han trivs när han omges av och vaknar upp till detta.