39 och 40

39 
 
1. Ellinor fyllde 26 så jag bjukkade henne på födelsedagsfrulle på Ekelunds innan jag började jobbet. Mysig start för mig också! Älskade bästis. 
2. Det var föräldramöte vilket innebar att jag skulle jobba extra på kvällen men jag hann med en dejt tillsammans med min älskling innan jag åkte tillbaka till mötet. 
3. Det var marknad i Bäckebo och fika hos Oskars farmor med delar av släkten. Det bjöds på smarrig smörgåstårta från Ica i Ålem, rekommenderas starkt, och Sara-Lisas hembakta bullar till efterrätt. Jag hann med en sväng på
marknaden där det handlades bröd, godis och lotter i vanlig ordning. 
 
 
40 
 
1. Vi har en familjegrupp, på whatsapp, på Oskars sida där det uppdateras frekvent bland annat denna bild. 
2. Jag blev påkörd för några veckor sedan när jag skulle åka hem från jobbet och det resulterade i att vi nu har köpt en ny bil. Då försäkringsbolaget inte ansåg att det var värt att laga. Dock är vi supernöjda med bilen och det känns så himla gött med en nyare bil. Men Uuzen kommer att vara saknad! 
3. Ellinor firade sitt nya boende och sin senaste födelsedag. En så bra kväll med alla favoriter (men vi saknade vår norrlänning) och Elly hade styrt en så kalasbra middag. 

36, 37 och 38

36 
1. Att få vardagshänga med mina två bästa vänner. Ni kan inte förstå vilken ynnest det är för mig. 
2. På tal om bästa vänner, finns inte möjlighet att vardagshänga, så får man använda sig av teknikens fördelar. En bättre tisdagskväll över Skype med mina tjejer.  
3. Att vara moster, åt en tonåring, och få detta meddelande innebär sån lycka. 
 
37 
1. Handledarutbildning bokad! Dock blev det inte av detta datum men det tas igen nu på måndag den 15. Sen kan jag ut och köra med J och E. 
2. Utifrån föregående meddelande så bokades självklart in en övernattning med systerdottern. Det blev skräckis på bio, snacks, sushi och shoppning. 14 år och på gång med konfirmation, högstadiet och tonåren. Älskade Nova. jag finns alltid här för dig. 
3. Älsklingen och jag hade, som tidigare nämnt, årsdag vilket firades på Hotel Skansen med deras ”kvällsmys” paket som vi kan rekommendera. 50 min behandling, spa, 2 rätters och ett glas bubbel. Sen åkte vi tillbaka över bron och sov hemma. Vilken lyxlördag med min kärlek! 
 
38 
 
3. Det vankades söndagsmiddag på bästa stället där vi även hann med en skogspromenad där vi med ljus och lykta sökte efter skogets guld men fann bara ett par tre stycken. Tur att vädret och sällskapet vägde upp för det. 
2. Jag, J och E drog en repa till stadsmissionen efter vårt spinningpass där vi var på jakt efter att fynda. Jag provade en bröllopsklänning på skoj bara för att det fanns klänningar där... Vi får väl se vilken det blir när det väl gäller. Så svårt! 
1. Jag och O var kaninvakter när husse och matte var på bröllop. Jag tror att Sally godkände mig efter att vi hängt ett tag. Sån mys!