Oktoberhöjdpunkter:

Oktober är en bra månad. Då färgskiftningarna fortfarande syns, innan de sista löven faller. Oktober är en härlig månad med många tillfällen till myskvällar och många anledningar att slöa framför filmer än att vara produktiv. Ett bra tillfälle att tända en massa ljus, när mörkret gör sig påmint utanför. Men det är fortfarande inte novembermörkret som alltid kommer som en smäll i ansiktet. Nu är det fortfarande härligt och jag kommer njuta lika mycket som vanligt.
                Slänger in lite olika händelser som de senaste årens oktobermånad har innehållit: 
 
 
Mamma & Pappas 110-årskalas. En jättelyckad och minnesvärd kväll. Bästa var mammas rekation när vi framfört en låt vi hade skrivit.
 
 
Utsikten från skokartongen i Norrpan. Jädra fin utsikt ändå.
 
 
Ellinor och Rebeccas 20-års fest med världens godaste mat samt godaste välkomstdrink med vin&fläder.
 
 
En oktoberkväll som jag spenderade i Växjö hos jennsan, vi åt mat (en av de gånger jennys ugn användes <3) kollade på changeling, hemska film. och avslutade med en gemensam serie, that 70´s show. Älskar att hänga med henne.
 
 
Efter mitt växjöbesök drog jag mig uppåt landet, nämligen till Borlänge. Bästis bodde där under några månader pga plugg, vi hängde, åt sushi gick på erikshjälpen och grät. (Jag) för jag inte visste ut eller in vad jag skulle hitta på med livet.
 
 
En oktoberkväll åkte jag, mina systrar och vår mamma och hade kvalitétstid vid Moliljan, bubbel, skratt och prat. Så fint att hänga själva lite.
 
 
Jag o bff åkte ut på en "fotorunda" - här är den superbekväma modellen... Kul ändå.
 
Visst är det väl en bra månad vi har att vänta?!