When it comes to you

 
Jag trodde änglarna fanns bara i himlen 
men det var innan jag mötte dig
nu har jag en ängel här hos mig. 
 
/ midsommardagen idag, om det har undgått någon, därför blev det en lunch på Ölandet hos min lillasyster och hennes Niclas. Vi intog sill och potatis, jordgubbstårta men skippade snapsen, precis så härligt en kan ha det på midsommar. Eftersom att jag jobbade på midsommarafton i år igen tog jag igen det idag. Mamma och pappa + vi 4 gick ner en sväng till vattnet och sen blev det minigolf för hela slanten. Nicke kom som lycklig segrare med en något bitter pappa, då det hade stått lika meklan dem hela rundan.. Det var en härlig midsommar och jag fick min krans och god mat och sällskap så jag är mer än nöjd, kvällen kommer att avslutas över ett glas vin tillsammans med min älskling. 
 
Jag har börjat sommarjobbet denna vecka och jag har rivit av tre dygnspass redan vilket ledde till en helt slut elin som behöver vila upp sig nu. Dock är det väldigt härligt att vara tillbaka. Nästa pass är på måndag. 
 
Men imorgon kommer bästis hit och vi ska ha kvalitetstid tillsammans, vilket är behövligt.
 
Och om en vecka vid denna tid entrar strax Veronica Maggio scenen i Dalhalla, min 25 årspresent från Oskar, ska bli magiskt att se och jag längtar så.
 
Jag hoppas att ni har haft härliga midsommarfiranden med allt som hör till. Kram!