Friyay

31 mars idag och igår hade jag haft mitt körkort i sju år, om det skulle vara av intresse för någon, är så glad över att jag fixade det direkt när jag var 18 och att det gick direkt (Varning för lite skryt men ibland får man det).
 
Hej! Idag var det seminarium i skolan och vi bearbetade ämnet relationell pedagogik, med fokus på specialpedagogik, ett område som utgör en stor del av vår kommande yrkesroll. När två timmars diskussioner var klara köpte jag med mig en kopp kaffe och gick hemöver. Ikväll har vi käkat pizza och snart ska vi fortsättà kolla på black mirror som Ellinor tipsat om. 
 
Jag tänkte bifoga lite bilder i det här inlägget och det får bli på härliga ögonblick den senaste tiden.
 
 
Första glassen i vårsolen intogs på balkongen, jag tog magnum strawberry white, såklart, den godaste. En fredagseftermiddag lunchade vi på Athena och efter det åts det glass vid vattnet. En ljuvlig promenad vid det finaste stället i stan och det ligger ett stenkast från vår lägenhet. En söndag i mars går det att åka ut till svärföräldrarna och gå en lång skogspromenad där man kan hitta årets första blåsippa. Mat, drinkar, shuffleboard, och att få hänga med bästis. Ytterligare en härlig promenix, vid en magisk plats i stan, slottet är surrealistiskt kan jag tycka. Tillsist: kvällens krubb. Också härligt.