Vecka 13

 
Hej! 
Här har ni före och efterbild på vår hall. Den första bilden är tagen innan de bytte golvet här förra sommaren och bild två tog jag i söndags efter att jag köpt en tamburmajor, vilket gjorde det mer öppet enligt mig 
 
 
I söndags var vi ute i Bäckebo, som jag skrev i förra blogginlägget, där det bjöds på fisk & potatismos och jag o Marie tog en skogspromenad. Det resulterade i blöta skor men många skratt och mycket ny energi. Gott att inta kaffet i solen med en filt på sig. 
 
 Vecka 13 har inneburit mycket jobb för min del då en kollega varit sjuk, så som det blir, då är det skönt med mina promenader innan och efter jobb. 
 
Min återhämtning och energipåfyllning i vardagen.
 
 
Största denna vecka måste ändå vara i torsdags när jag hämtade ut min brudklänning! Den som jag fastnade för direkt när jag började leta klänning. Den som jag beställde trots att jag var osäker på storlek. Den som satt som ett fodral och bara kändes HELT RÄTT. Alltså jag längtar SÅ mycket. 
 
 
 
Idag var det kalas i Berga. Johanna fyller 25 år på onsdag. Min bästa, fantastiska lillasyster som jag aldrig hade klarat mig utan. Hon bjöd på all fika ovan + god pastasallad. Vi tog en promenad bort till skolan där man fick leka av sig och passa på att njuta av vädret. Älskar min stora, brokiga familj så sanslöst. 
 
Ikväll ska jag och Oskar titta på The Imitation game och bara njuta av egentiden, imorgon får vi besök och hon stannar kommande vecka. Det är Nova som kommet för att göra prao hos sin moster, ska bli så mysigt att få hänga med henne i några dagar! <3 
 
Hoppas att ni får en fin lördagskväll. Puss