Update.

OCH VAD har hänt sedan den 14 januari- 2 veckor sedan? - Jo, det ska jag ta och berätta.

Vi hade besök helgen där 18-19. Av inga mindre än Kristin och Beatrice. I 4 hela dagar fick vi hänga med de två. Tur att de hade varandra för shoppingbiten (som både jag och Elly hatar). Förutom shopping blev det utgång på Debaser och en kväll gjorda vi svingoda smålandsrullar. Spelade Bonk och Skipbo och bara hade kvalitétstid.

På lördagen där, de 18:e gick jag och roomien på manifestationen vid Medis. För att införskaffa en samtyckeslag (som egentligen skall vara helt självklar.) Där det var en massa bra personer som pratade om varför samtyckeslagen är viktigt och även varför feminismen är VIKTIG. Avslutade gjorde Gudrun Schyman och hon gjorde det klockrent. Jag är så glad över att ha chansen att kunna vara med på dessa saker för att kunna påverka i rätt riktning.

Torsdagen innan manifestationen kom första avsnittet ut av Belinda Olssons ´Fittstim` som ifrågasätter om feminismen har spårat ur. Jag försökte se programmet med öppet sinne- men tillslut gick det inte. Tycker det är en jävla otjänst hon gör mot feminismen. Dock ska jag ändå se det sista programmet som sänds imorgon för att se hur hon ska knyta ihop säcken.

Helgen som var nu 25-26 fick jag/vi ytterligare ett besök ifrån Småland. Denna gång av min fina syster och systerdotter. Direkt när de kom åkte vi till IKEA och köpte en säng. Eftersom vi har legat på en madrass och bara haft en säng som vi turats om att sova i, kan jag meddela er att jag sover som en kung nu. I lördags blev det shopping och thai-lunch samt fika i gamla stan. Sedan åkte vi hem, för att ta bilen till bowlinghallen. Discobowling! Som var himla roligt och jag kom på en 3:e plats. Det blev en sen middag på kvällen, så den tacosen satt där den skulle. På kvällen där kollade vi på Eva och Adam ungdomsserien med Nova och jag passade på att gosa så mycket jag kunde med henne. I söndags åkte vi ut till Djurgården för att besöka aqvaria. Som var en besvikelse- tyvärr! Drog förbi IKEA en sväng till innan vi åkte hem och fikade. Maria och Nova tackade för sig och rullade ner mot Virserum igen. En jättefin helg med 2 fantastiska tjejer <3

Annars då? Det rullar på häruppe. Ikväll käkade vi quornpanna med Bulgur. Svingott med saffran, äppelbitar och valnötter bland annat. Och nu ska jag sätta mig ute i soffan framför den serie jag skäms mest över att jag tittar på.. Låter er gissa vilken.

Bilder från de två föregående helgerna kommer. Håll tillgodo!