Good life

Hej. 
 
Tänk hur tiden bara förflyter mitt framför en, att det redan har gått över två veckor sedan jag printade ner något här senast. 
 
Jag ska inte ljuga och säga att det har hänt oerhört mycket spännande i mitt liv som jag har glömt att skriva om på min fantastiska blogg, höhö, men låt oss kika lite i kamerarullen på telefonen..
 
 
2 mars spenderade vi två timmar i en av Kalmars biosalonger. Det var Black Panther som vi tittade på och jag kan rekommendera den starkt. Det var inte lika mycket humor som övriga Marvel-filmerna, men magiska miljöer och bra skådespelarinsatser. Mysig fredagskväll med killen jag gillar mest. 
 
 
”Jag har så dåligt med material till bloggen så jag får ta en bild på er, se produktiva ut”. Såhär har jag spenderat många veckodagar, på bibblan, främst i sällskap av tjejen i bild (den till höger alltså, hehe). Vi är mitt uppe i vårt utvecklingsarbete och kommande vecka är den sista med våra aktioner. Därefter följer fem veckors VFU och avslutas med att skriva klart examensarbetet de sista fem veckorna på utbildningen. 
 
 
Oskar fixade livets mat som är husmanskost, i  form av raggmunkar, vilket är så förbaskat gott.
 
Kul att jag råkade skicka denna bild till massa facebookvänner av misstag. Hahah, helt random att få en bild på raggmunkar av någon som man aldrig snackar med?! 
 
 
Detta. Att skära upp en perfekt avokado. Magiskt. 
 
 
”Fick blombud häromdagen” Skriver jag helt nonchalant, som att inte det är den enda gång jag har fått det i mitt liv. Så underbara blommor som mamma (och en ovetandes pappa) skickat. Tack älskade ni! 
 
 
Tog med mig grabben ut på dejt för att fira (även anledningen till blommorna) att jag har fått jobb! Känns så jäkla bra och det är väldigt märkligt att det gick så smidigt ändå. (Jinxar jag detta nu om jag inte skrivit på anställningsavtalet än?!).
 
Trots att det blåser och är flera minusgrader ute idag väljer jag att lägga fokus på solen som skiner istället. Strax slutar jag mitt dygnspass och styr bilen mot Kalmar för att ta upp 3 av mina 4 syskon. Vi ska äta gott, spela lasergame och umgås idag. Tyvärr kunde inte Maria vara med men så är det i sjukdomstider. Så ser min dag ut jag hoppas att ni har en härlig söndag ni med! 
 
Kram.