Guldkorn från augusti månad

32
1. Minigolf med min älskling.
2. Stadsfest med dessa+ Frida och Victor.
3. Kroppkakor med dessa och pappa. 

 
33 
1. Var bara tvungen att dokumentera denna gurka som Oskar kom hem med från Bäckebo. Marie kan sannerligen sköta hand om sina plantor.. 
2. Älsklingen min hade gjort bullar lagom tills att jag hade slutat jobbet så det fick bli fredagsfika i form av dessa godingar. 
3. Min farmor har nu fyllt 85 och detta firade vi genom att äta kroppkakor på Arontorp och att fika efteråt vid Eriksöre. Sån mysdag (även att det bara är jag som ser glad ut på bilden). 
 
34
1. Jag startade veckan, eller tisdagen iaf, genom att bli påkörd bakifrån när jag skulle köra in i rondellen påväg hem från jobbet. Inget roligt alls så nu blir det till att köpa en ny bil då de inte tyckte det var värt att laga i förhållande till vad den är värd. 
2. En dag var vi ute i Bäckebo där denna bilden fanns i ett av alla fotoalbum vi kikade i. Alltså SÖTASTE lintotten. Min älskling.
3. Jag har tränat hela sommaren inför ett 5 km lopp som arrangerades här i stan. Det var nattloppet. Det var ösregn. Det var så kul. Och jag klarade mitt tänkta mål. Grymt stolt över mig själv.