Det är ingen vanlig dag..

 
43,5 år. Ett helt liv. Som du har spenderat vid samma arbetsplats, att någon gör det i det samhälle vi lever i idag, är unikt. Att vara så trogen, pålitlig, flitig och arbetsam är också de unika egenskaper hos en arbetare. Det är ofta lätt att låta de egenskaperna stå med på CVt när man ska sälja in sig för ett visst jobb, det är en annan sak att besitta dessa kvalitéer v a r j e  d a g under ens aktiva yrkesliv. 
 
Jag har undrat om den här dagen någonsin skulle komma då det har varit många bud om när pensionsdagen skulle bli... Ditt jobb har varit en stor del av den du är som människa, det blir ju lätt så med det yrke som man har. Nu är det dags att låta alla andra delar av dig blomma ut, ta dagen som den kommer och njuta av det du vill. För ingen förtjänar det så mycket som du. Du har alltid jobbat övertid, tagit extra resor och obekväma arbetstider för att försörja oss. Alltid med din familj i fokus. 
 
Nu är det dags att låta dig själv ha dig själv som huvudfokus. Hans Andersson. Min älskade pappa. Grattis till pensionen och grattis till Spånskivan som haft ynnesten att ha dig som medarbetare under alla dessa år.