Sigge Waltersson


 

- Här har ni nytillskottet i familjen Waltersson/Andersson. Lilla Sigge. Som föddes i söndagskväll. Min underbara storasyster fick tillsammans med sin Marcus, ytterligare en välskapt liten pojke. Är så stolt moster och lillasyster. Så stolt över Maria. Och glad över att ha blivit moster för femte gången! Lyckan är total. 

Tre ögonblick från en fredag i maj.

Klockan 20:19


Kortspel och ciderintagande på Jennys veranda i kvällssolen..
 
Klockan 21:30
 
 
Ost&kex intag med iskallt vitt vin framför Ack värmland (har jag sagt hur klockren Mia Skäringer är??) Följt av kortspel till 2 på natten.. Vi skrattade till tårarna rann och så bra kväll har jag inte haft på länge. Min bästa Jenny!
 
Klockan 16:23 
 
 
Slutade jobba vid 3 igår sen ringde jag syrran och frågade om jag kunde komma förbi på lite kaffe och se deras renoveringsprojekt.. Sagt & gjort. Det blev superfint!! Och så fick jag hänga lite med Arvid och Nova vilket ger mig så mycket energi! 10 dagar kvar till lilla bebisen kommer nu.. Längtar SÅ mycket! 

14 maj

 
Två bilder från lördagens grillafton med dessa 3. Drack jättegod päronmojito och åt tills vi nästan somnade. Tittade på en film och pratade ikapp livet, som sig bör. Ellinor sov över och på söndagen åt jag frukost tillsammans med Anna, Nora, Vivan och Elly. Mys!
 
 
Idag har vi picknickat vid Hammarsjön. Och så har jag rensat lite i rabatten så mina naglar är väldigt fagra för tillfället.. Eftersom det är röd dag så är även jag ledig idag och det blir en riktig slappdag med film & häng hemma. Ska planera lite inför kommande Irlandsresa... SÅ exalterad.