Magkatarr och envishet

 
/En bild från en sommarpromenad i fina Kalmar. 
 
Hej. Long time no see, osv. Jag har fått något så roligt som magkatarr så jag har i princip varit inne i lägenheten konstant sedan i torsdags. Det är så frustrerande och jobbigt för en stressad själ som mig, vilket antagligen lett till magkatarren. Det främsta att göra är just vila, vila och åter vila. Jag är så trött på det nu men samtidigt har jag fortfarande ont. Ska försöka ge mig iväg till Vi-skolan imorgon så jag får komma ut i mänskligheten igen haha. Usch alltså för att vara sjuk. 
 
Vi var ute och paddlade som jag skrev sist och det gick över förväntan. En heldag i tisdags med paddling från 9-4 och onsdag körde vi till ett tiden. Övernattning/lekar och tacos ute på Svinö. Militärtält och tipspromenad om allemansrätten. Ett jättebra dygn som följdes av ovannämda. 
 
Envis som jag är åkte jag hem till Målilla i fredags då det kändes lite bättre, för att fira två födelsedagsbarn. Bästa tvillingarna som fyllde 24 år igår. Det bjöds på pizza i alla olika smaker och smarrig citroncheesecake till efterrätt. Becca hade styrt med roligt musikquiz också! Så kul. I lördags hakade jag på till ullared då det var bestämt sedan länge.. Kunde dock inte vara där inne längre än en timma för magen gjorde så ont. Så en massa timmar i bilen för ca ingenting. Igår och idag har soffan varit min bästa vän. Så kan det gå om en är envis, som sagt. Håller tummarna att det lättar under veckan då det minst sagt är ett späckat schema.... Inte konstigt med stressen ändå. 
 
Hoppas allt är fint med er, vänner!

Gott & blandat

Inne på fjärde veckan för höstterminen -16 nu. Jag har en fullspäckad vecka framför mig med kanotpaddling, övernattning och friidrott de kommande dagarna. Vi har hunnit med lite orientering och snack om grundmotoriken bla. föregående veckor. 
 
Annars i helgen var jag hos Frida i fredags med några andra klassisar där vi åt tacos, lekte lekar hon hade fixat och körde just dance och snackade mest. I lördags var vi bjudna till svärisarna tillsammans med mina föräldrar där det bjöds på olika sorters pajer med tillbehör och massa härliga diskussioner till det. En helmysig eftermiddag. Och igår träffade jag Suss en sväng och pratade ikapp livet lite innan jag gick hem för att få fikabesök från mormor. Vi avslutade söndagen med ett träningspass innan vi kollade filmen Big fish i soffläge. 
 
Ytterligare en bra helg i bagaget och nu ska jag ta ett långt bad innan jag ska fixa lite kvällsmiddag. Tagga för en god natts sömn innan vi ska sova 14 personer i ett militärtält imorgon... Spännande!
 
Till helgen som kommer väntar både kalas och en dagstripp till ullared- kul!
 
Ta hand om er.

Ett år

I söndags för en vecka sedan var det en mycket speciell dag. Min iver över julaftnar och födelsedagar har sakta men säkert försvunnit över årens lopp men känslan som infann sig den 11 september går att likna vid en unges förtjusning på julaftonsmorgonen. Det var nämligen vår årsdag. Min och Oskars första årsdag tillsammans. 
 
Det hade gått ett år sedan jag åkte till honom i Nybro som singel, för att dagen efter åka därifrån i ett förhållande. Det finns så många anledningar varför jag älskar den killen så mycket och jag ska inte säga allting här. Jag kan säga att jag är oerhört tacksam över att vi bägge, av en slump, hamnade i samma nollningsgrupp och tacksam för att vi fann varandra. 
 
Dagen började med jobb för min del från lördag/söndag innan jag åkte hem till Kalmar med inköpt blomsterbukett till min fina sambo. Jag fick vackra blommor av honom med <3 Tanken var ett resturangbesök men i sann Elin & Oskar anda valde vi subway istället och picknik vid kalmar slott där vi hade vår första inofficiella dejt. Så vi satt på en brygga vid slottet i solskenet en söndag i september och skålade för vår kärlek med en flaska prosecco. 
 
På kvällen kollade vi på film och bytte presenter, jag fick ett jättefint halsband av honom och han fick biljett till "En skam för Sverige 2" som vi ska se i Kalmarsalen i oktober. Det var en jättefin dag som jag kan tänka på en trist novemberdag framöver. 
 
Tack, världens finaste Oskar för vårt första år tillsammans. Vårt första av många.