24 januari

 
Tjolahopp!
Senast jag fick ner mina tankar i skrift på denna avlastningsplats jag kallar för min blogg, var 14 dagar sedan. Om vi kikar tillbaka i arkivet har jag hunnit med att redovisa rapporten jag & Jennie skrivit. Jag har haft lillasyster på besök då längtan blev för stor, vi gick på stan och åt kroppkakor (jag) spelade spel och bara hängde. Jag har tagit hand om en sjukling (hej två personer med dåligt immunförsvar..) jag har varit hemma i målila några dagar då saknaden blev för stor och jag inte hade skola på några dagar. Åt äppelpaj som mojf hade bakat och snackade livssituationer med Elly, Jenny och Mojf. Klippte mig på intermezzo. Fikade med mamma och Johanna både på gågatan och hemma hos Kalle. Skrattade så jag grät hemma hos farmor. Världens roligaste klokaste och bästa farmor. Har umgåts med Sigge, Arvid och Maria och börjat klä om en stol jag fått av mormor. Se bild nedan. Spännande att se hur slutresultatet blir. 
 
 
Nu ska jag fortsätta se på desperate housewives, att jag aldrig tröttnar.. Ha det gott. 

Tillåtet att klaga lite

När jag åkte hem efter julfirandet i Målilla började halsontet komma smygandes, febern med den.. Host och snörvel ett faktum. Smittade Oskar såklart. Vi låg däckade i det en vecka. Fram till nyårsafton då jag vaknade av en härlig urinvägsinfektion som jag försökte bota med hjälp av tranbärstabletter, då detta inte gav effekt fick jag penicillin, vilket knappt hjälpte det heller efter en hel kur. När detta väl gav med sig började jag hosta och snörvla och vakna mitt i natten av feber, låg klubbad mestadels av dagen igår och inatt vaknade jag av mensvärk. Alltså ibland orkar man inte. Kan jag inte få vara frisk nångång? Imorgon och tisdag ska jag på VI-dagar i B-måla, kommer säkerligen mötas av några nya, härliga baciller.. Fuck mitt immunförsvar alltså och fuck mensvärk. 

Hej lördag!

DAGENS KLÄDSEL: Svarta byxor och en blå tröja samt en svart kofta. 
DAGENS SMINK: Mascara, puder, rouge och ögonbrynspenna. 
DAGENS FRISYR: Utsläppt. Som vanligt. 
DAGENS HÄNDELSE: Kalle och Hanna kom förbi på fika då vi bytte bil som Kalle snäll som han är, hade fixat. 
DAGENS LÅT: Rumour has it- Adele. Lyssnade på hennes album 21. 
DAGENS PLANER: Dagens plan var att spackla, fika och fixa lite hemma. Gjorde det+ blev uppvaktad av Oskar i soffan pga febern jag fick inatt. 
DAGENS DROG: Apelsinjuice. Så gott. 
DAGENS ROLIGASTE: Desperate housewives. Lustigt hur jag aldrig tröttnar. 
DAGENS FAVORIT: Att få pussa på Oskar. 
DAGENS KÖP: Kaffe och mjölk. 
DAGENS GODIS: Choklad. Konstigt hur jag aldrig tröttnar på det heller.. 
DAGENSDAGENS HUMÖR: Ynklig pga febern och sjukdomskänslan jag haft/har.