v.30 sista semesterveckan

måndag. 
 
Jag träffade Micke vid tågstationen klockan 11.38 strax därefter mötte vi upp Frida och Viktor. Vi lunchade på Athena, spelade minigolf, åt glass och spanade in F & V:s nya hus. Mysigt häng med gamla klassisar.
 
 
tisdag. 
 
Det är roligt att hänga hemma hos oss. Jag lovar. Fråga Ellinor. 
 
 
Efter att bilden ovan knäpptes fixades det tacos, vi kollade på clownen it som jag inte hade sett innan och Ellinor sov här. Det var mysigt.
 
onsdag. 
 
Jag hade inget kort från just denna dag men läser i min anteckningsdagbok att det var pussel som gällde varvat med promenader. Därför slänger jag in en bild från ett annat pusseltillfälle anno- 16.
 
 
torsdag.
 
Jag, Jenny, Olle och Oskar paddlade en gång förra året vilket upprepades detta år. En fin ny tradition och en väldigt härlig eftermiddag och kväll i deras sällskap.
 
 
fredag. 
 
Kvällen spenderades med twinsen. Vi begav oss en sväng ner på stan där vi käkade langos och spanade in karusellerna haha.
 
 
lördag.
 
Marie, min kära svärmor, fyllde år vilket firades såklart. Det blev god buffé och den obligatoriska glömmingetårtan. Älskade du. Så tacksam för dig och alla kloka tankar och diskussioner som du ger mig.
 
 
söndag.
 
Den sista semesterdagen var nu kommen, haha så dramatiskt, det var en varm dag som jag och Oskar ägnade åt varandra, en stunds minigolfspel och bara var.
 
Det var fina och välbehövliga 3 veckor semester som jag hade och om 3 veckor idag så tar jag och O flyget mot medelhavet med Kreta som vår destination i en vecka. Känns så härligt att ha det att se fram emot.