Jag kan inte fatta att jag tappade bort dig, vart är du nånstans?Älskar denna sommarbild på mig och bästa Jenny. Hängde lite med henne ikväll, även fast jag fortfarande är halvsjuk vilket inte somliga uppskattade haha. Igår var jag hos Becca, vi bockar ju av klassiker vi inte sett innan. Denna gång fick det bli flashdance vilket var en okej film. Inte så bra som många andra klassiker från 80 talet, som pretty in pink ex som är lite av en favorit. Men vi fortsätter med vår lista! Annars är det lugnt, därav dåligt med bloggande. Jag är arbetslös och då händer det inte mycket värt att skriva om. Därför vill jag inte tråka ut er med det heller. Längtar till valborg för övrigt, Norlie & KKV på metropol som kommer bli SÅ bra. Kul att träffa alla kompisar man inte sett på ett tag nu heller sen innan Norge. Nu är det hög tid att sova, godnatt.

I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Som jag trodde, det var halsfluss. Första gången jag har det. Grattis till mig?? Nej men penicillin i 10 dagar så blir allt superbra igen. Fredagen går i lugnt tempo, ligger i sängen och kollar gamla avsnitt av svenska hollywoodfruar, tycker de kan ändra och bara ha med Maria och Isabel. Främst Maria haha. Jaha, nehe hoppas ni är friska och krya och att ni får en go & härlig helg.

HjärtegullTryck på bilderna för att förstora. Ville bara visa upp dessa bilder på två av världens sötaste och goaste ungar, första bilden är snodd av syster och man smälter när man ser gullungen! Andra bilden knäppte jag på gullefian för en vecka sedan. Jag får alltid en varm känsla ända ut i fingerspetsarna när jag kollar på bilder på mina syskonbarn och överöses av all kärlek jag känner för mina 4 syskonbarn. Det är verkligen en överväldigande känsla. Mosters gullungar, alla 4.