v.8.

 
Måndag: I måndags låg jag hemma cirka hela dagen i hopp om ett snart tillfrisknande efter en hel helg i precis samma läge. 
 
Tisdag: Vid 13.40 ankom min älskade systerdotter till stationen för en övernattning hos sin moster. Vi shoppade loss ute vid Hansa området, bowlade, tittade på denna härliga film. Vi hann även med att ta det lugnt och prata strunt herregud vad det märks att hon börjar bli tonåring nu. 13 år om några månader! Den här!? 
 
 
Onsdag: Efter Nova åkt hem åkte jag bort och mötte upp Frida för träning, oerhört skönt (och jobbigt) att få träna igen efter en veckas sjukdom. Tänkte på det under fredagens pass, att jag är så glad över att träningen har kommit in i mitt liv och tänk att jag har sett ut såhär innan, mådde så dåligt då..
 
 
Torsdag: Den här dagen var det inbokat ytterligare häng med syskonbarn och med systrarna (två av dem) då ungarna hade sportlov. Vi åkte en sväng till simhallen där vågmaskin, bubbelpool och vattenrutschkanan användes flitigt. Efter några timmars badande drog vi och köpte med pizza hem till Fogdegatan. Resten av dagen varvades med spel, ipad, fika, kramar och hårfärgning. Runt sextiden drog mitt järngäng hemöver och jag landade i horisontellt läge efter en fullspäckad dag.
 
Sånt här mysigt sällskap vill jag alltid ha på min soffa..
 
 
Fredag: Det var skola med seminarium om systematiskt kvalitetsarbete som är svårt, men intressant. Resten av dagen ägnades hemmavid (+träning). Jag hade en välbehövlig hemmakväll alena med härlig mat och bra serier. 
 
Lördag: Det var kalas x 2 den här dagen, avfärd från Kalmar runt 11. Kalas för systeryster som fyllde 30 den 15:e. Vi fick smarrig smörgåstårta och goda bakverk. Och min älskade storasyster fick nog precis det hon önskade sig <3 Innan kalas nummer två åkte jag förbi hos Jennsan på lite förfest. Det var nämligen 75-årsfest för Elin, Tilda och Emmy vid skeppet. En SÅ bra kväll med goda pajer, tårta, musikquiz, massa dans och chans att snacka ikapp livet med folk man inte träffar varje dag..
 
Ord som kan beskriva min syster:
Enastående, intelligent, förstående, godhjärtad, lyhörd, pålitlig, varm, humoristisk, kärleksfull, trygg, stark, bekräftande, charmig, envis, förlåtande, givmild, inspirerande, lugn. Skulle kunna fortsätta i en evighet, men jag sätter punkt där. Är så sinnessjukt tacksam för allt denna fantastiska människan har gjort för mig och fortsätter att göra hela tiden. 
 
 
Enda bilden jag hade (snodde) från igår som representerar den festliga stämningen som var på 25-åringarnas partaj. Sen att det är jag och en av mina bästa bästa bästa vänner med på bilden är ju bara **
 
 
 
Söndag: Mamma och pappa skjutsade hem mig till Kalmar men innan de släppte av mig åkte vi och hämtade upp Oskar för att luncha. Vi åt på härliga Arontorps kroppkakor vilket var efterlängtat idag.. Idag var det vår och jag hade tyvärr noll energi. Annars hade en härlig långpromenad varit pricken över i:et efter denna vecka. 

Ditt & datt.

 
Bildspel på mig och grabben tagen för någon vecka sedan.. Älsk på sista bilden då min kärlek för O verkligen lyser #lökig
 
Annars då? Tackar som frågar.. Jo jag och soffan/sängen är bästa vänner även idag. Vågar inte kolla på stegräknaren på mobilen hur många steg jag har tagit under denna helg, speciellt med tanke på att jag inte satt foten utanför lägenheten sedan i fredags. Dock märks det att jag börjar bli piggare eftersom jag bytt ut slötittandet av desperate housewives till en dokumentär om det splittrade USA, next up är en dokumentär om Putin. 
 
Skönt att VFU:n (som vi har avverkat en vecka av fem av) har paus denna vecka pga. sportlov. så jag inte missar något obligatoriskt. Dock ska två arbeten redovisas och jag ska få besök av systerdotter samt syster m ungar, och i helgen väntas kalas. Så kom igen nu kroppen och piggna på! 

Hoppas att ni har klarat er från baciller och mår bra!