Sommarstunder

 
En torsdag i juli skulle Ann-Sofie med familj åka över till Johanna & Niclas för att hälsa på i deras husvagn, var ledig och bjöd in mig själv för lite häng. Styrde pannkakslunch innan vi låg på stranden resten av eftermiddagen. Fin dag. 
 
 
Efter österlensvistelsen följde ju T&T med hem till Kalmar. Vi hade yoga (Tindra är superduktig) O & T spelade på datorn medan vi tjejer åkte till slottet på efterfrågan av damen i fråga. Det blev prinsessguidning av Sofia, sagor i tornet, rundtur utanför slottet och provning av dåtida klädsel. 
 
 
En annan dag var jag med detta eminenta gäng på smak by Simon i vimmerby, spelade spel hos Bea efteråt och fick en nattgäst med mig tillbax. Härligt med spontanitet. 
 
 
Jennsan var påväg hem från sin kille (numera sambo) och stannade här för lunch och glass/promenad en sväng. Så härligt att få vardagshänga lite med den tjejen. Bästa bästa. 
 
 
Nova och Maria sov över här då passade vi på att dra över till Gårdby Café på Öland, spela Minigolf (grattis Maria...) dricka lite rosé och käka på uteservering. avslutade med en kvällspromenix i denna ljuvliga stad. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: