Happy New year

Min nyårsafton startade med förberedelse av mat, vi firade med två par till där vi delade upp maten och vi ansvarade för huvudrätten. Runt halv tre tiden gled Jenny & David in på Fogdegatan där vi intog kaffe och piffade oss det sista.
 
Halv fem var vi inne i stan hos värdparet där vi möttes av denna fina dukning och en välkomstshot. Klockan 17 stod vi på muren tillsammans med massa barnfamiljer då det vankades raketer. Drog tillbaka till lägenheten och Victor & Frida började med förrätten. Det bjöds på kokt rödbeta med chèvreost, honung, pinjenötter och ruccola. Hur gott som helst! Kvällen fortlöpte med med andra ord, dryckesspel och Nintendo 64. Vi förberedde huvudrätten och intog den, det blev färsk pasta fettuccine med fläskfilegryta, baconkrisp och ruccolasallad. Det blev gott och jag blev för stressad för att ta någon bild. 
 
Efter huvudrätten blev det mer spel och alkohol. David och Jenny fixade efterrätt som blev vitchokladmousse med daim och hallon. Oerhört gott. 
 
Jag hade styrt ett quiz om det gågna året som övriga gänget fick göra. Verkade uppskattat så det var roligt. 
 
Strax innan tolv packade vi med bubbel som Frida och Victor bjöd på och gick till muren igen. Vi skålade och pussades och kramades. Det är så intressant med tolvslaget och ett sånt antiklimax. Man bara ”eh, jaha, nämen gott nytt år då går vi väl tillbaka” haha. Tycker det är kul.
 
Vi drog på schlagers och ytterligare dricka intogs. 
 
När klockan slagit 2 började vi packa ihop sakerna och kramades hejdå, tackade för en mycket fin kväll och begav oss hemöver. 
 
Det var verkligen en jättefin nyårsafton och jag är god över att ha firat in det nya året med detta fina gäng. 
 
Det bästa är att få fira in det nya året med världens bästa älskling och veta att vi ska starta ytterligare ett år tillaans. Vårt tredje år. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: