9 juni kväll, morgon 10 juni

Firandet fortsatte hemma hos Oskar och mig efter en fantastisk dag i Bäckebo. Vi åkte hem till lägenheten, fixade till oss lite till och bestämde vad vi skulle käka. Det blev sushi för ena gänget och pizza för resten av oss. Vissa drack bubbel vilket jag inte kunde göra, då jag gick på penicillin på grund av en njurbäckeninflammation som jag fick tidigare den veckan. Därför var jag extra trätt och vi kunde inte heller göra någon utgång som det var tänkt. Istället blev det maffia och skönsång till Beas gitarrspel. Jag sa godnatt till tjejerna runt tolv då jag varit igång sedan klockan 6 samma morgon. 
 
 
Som att det inte var nog med inflammationen fick jag en härlig mensvärk här på natten. Ultimat att försöka fixa någon bra frukost till gästerna då.. Tur att man inte har kräsna vänner utan att det räcker gott och väl med kaffe och macka. 
 
 
Knäppte denna strax innan vi intog paj som hade blivit över från föregående dag. Vi käkade upp hela den goda rabarberpaj som Marie hade fixat. Mums. 
 
Var så glad för detta dygn. För att mina tjejer var med m min familj och för att de alltid finns där. För det fina jag fick. Ni är bäst mina guldkorn, det vet ni att jag tycker. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: